Kerken weer open!

Voorst- De Streekgemeente Klarenbeek-Voorst-Wilp heeft de deuren van haar kerken weer opengezet voor bezoekers. Vanwege de versoepelde maatregelen rondom samenkomsten, mogen mensen weer een kerkdienst bezoeken. Ook de Streekgemeente pakt de draad weer op. De afgelopen maanden gingen de kerkdiensten gewoon door, maar deze waren alleen online via kerkomroep.nl of via de radio te volgen.

In de komende tijd blijven de diensten via deze kanalen te beluisteren. Maar, vanaf afgelopen zondag 19 juli kan er ook weer live meegevierd worden! Voor veel mensen was deze dienst een bijzondere beleving. Na maanden werd er weer samen gevierd en geluisterd, natuurlijk wel op afstand!

In eerste instantie is het kerkgebouw van Klarenbeek te klein voor de gezamenlijke diensten. Daarom zullen de meeste kerkdiensten plaatsvinden in de kerken van Voorst en Wilp. Via het kerkblad ‘Op Streek’, de website van de Streekgemeente en de facebookpagina kan iedereen zien waar de dienst gehouden wordt.

Het is wel de bedoeling dat mensen zich aanmelden, zodat men weet hoeveel plaats er ingeruimd moet worden. In de ‘Op Streek’ staat precies hoe dit kan en iedereen kan ook terecht op de website: www.kerkklarenbeekvoorstwilp.nl/aanmelden.

Voor wie nog mee wil vieren, voor komende zondag is er nog plaats genoeg!

woensdag 22 juli

Deel dit bericht