Kerst in de Koepel

De Worp- Stichting Muziekkoepel Nering Bögel organiseert op zondag 19 december in het Worpplantsoen een Deventer Kerstfestijn. Het is van 13 tot 18 uur. Muzikanten, (big)bands, zangers, dansers, kunstenaars en kunstenmakers in de gemeente Deventer worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Ook is er plaats in het park voor kraampjes van stichtingen, clubs of verenigingen die willen inhaken met hun kerstactiviteit.

Winter Wonderland

Kerst in de Koepel is een familie evenement voor en door Deventernaren. Eerdere afleveringen vonden plaats van 2013 tot 2016. Het is entree vrij en wordt georganiseerd door het bestuur en vrijwilligers van de Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen. De Gemeente Deventer heeft alle medewerking toegezegd dankzij het Cultureel Coronaloket.

Op meerdere plekken in het park valt van alles te beleven. Muziek en optredens in de koepel, vuurpotten en sfeervolle kraampjes, warme drankjes en winterse lekkernijen, Colorful Circle en herdertjestocht voor kinderen, midwinterhoornblazers, dansgroepen en exposities. Het oudste stadspark van Nederland wordt omgetoverd tot een Winter Wonderland.

Informatie

Wil je ook mee doen? Reageer dan snel want er moet nog veel georganiseerd worden in korte tijd. Aanmelden kan via de website en deze moeten uiterlijk 20 oktober binnen zijn. Daarna wordt er een selectie gemaakt en het programma samengesteld.

Nadere informatie op: www.muziekkoepelneringbogel.nl en Facebook: https://www.facebook.com/muziekkoepelworp

woensdag 6 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws