Kinderen gratis lid van de Bibliotheek Brummen

Voorst- Het is voor kinderen, zelfs voor (pasgeboren) baby’s, ontzettend belangrijk om in aanraking te komen met taal. Juist als er thuis aandacht is voor (voor)lezen gaat je kind lezen leuker vinden en meer en beter lezen. Daar heb je de rest van je leven profijt van.

Vanaf ongeveer drie maanden kun je als ouders/verzorgers beginnen met korte simpele verhaaltjes. Probeer een leuk boek te vinden dat aansluit bij de ontwikkeling van het kind. Bovendien is het natuurlijk ontzettend gezellig om samen te lezen. Ook als het kind ouder wordt en lekker op schoot kruipt. Door kinderen al op jonge leeftijd te laten kennismaken met lezen en taal wordt het kind gestimuleerd om actief met taal aan de slag te gaan. Ook leert het kind tijdens de voorleesmomenten om goed te luisteren en zich te concentreren. Allemaal positieve ontwikkelingen voor een kind.

Maak je baby/dreumes gratis lid van de Bibliotheek en ontvang het BoekStartkoffertje met twee boekjes cadeau! Bij de Bibliotheek in Twello kunnen kinderen zelf (prenten)boeken uitzoeken en is ruime keuze aan e-books en luisterboeken. Leuk voor in de vakantie!

Gratis lid worden kan door zelf naar de Bibliotheek te komen of sluit het abonnement online af via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Goed nieuws! Onder de aanmeldingen worden twee vakantiepakketten verloot en elk nieuw lid krijgt een vrolijk oranje rugtasje!

woensdag 14 juli 2021

Deel dit bericht