Kingsday Wilp

Wilp- Zaterdag 27 april 2019 om 13.30 is het weer zo ver; Kingsday Wilp. Na het succes van afgelopen jaren staan er ook dit jaar weer volop sport activiteiten voor oud en jong klaar op het terrein van SV CCW ’16.

De organisatie is al druk bezig met de voorbereidingen. De eerste aanmeldingen voor het volleybal(mix)toernooi zijn al binnen en ook het animo voor de jeugd is groot. We gaan er dan ook vanuit dat Koningsdag een gezellige middag wordt.

Vanaf 13.00 zijn jullie allen welkom en om 13.30 starten we de middag net als vorig jaar met het Wilhelmus. Daarna zal het beachvolleybalveld officieel geopend worden. Het volleybaltoernooi zal dan van start gaan. Voor de jeugd is het mogelijk om met de atletiek – sport kennis te maken. Heb je altijd al eens willen speerwerpen, kogelstoten of hordes willen lopen, dan ben je van harte welkom. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken, spelletjes doen of gebruik van de 2 springkussens en het mega grote twister.

We zien iedereen graag tegemoet op deze gezellige middag en mocht je je nog aan willen melden met een team (met je buren, vrienden, familie, sportteam, etc.) dan kan dat tot 21 april via kingsdaywilp@outlook.com.

woensdag 17 april

Deel dit bericht