Klarenbeek gaat weer kwissen! De 2e editie van De Wiesneuzenkwis komt eraan

Klarenbeek- Ruim drie jaar na de 1e editie gaat het dan eindelijk weer gebeuren, De Wiesneuzenkwis, de dorpskwis van Klarenbeek staat weer op stapel. Op zaterdagavond 20 november kan het hele dorp, van jong tot oud, zich weer uitleven met allerlei leuke, moeilijke en ludieke vragen en opdrachten.

Voor wie nog steeds niet weet wat De Wiesneuzenkwis is, nog even in het kort de opzet:

Het gaat om een kwis gemaakt door Klarenbekers, voor Klarenbekers en/of mensen die een binding hebben met het dorp, oud-inwoners zijn, er familie of vrienden hebben of er werkzaam zijn.

Iedereen doet in teamverband (in teams van maximaal 15 personen) mee aan de kwis. Met bijvoorbeeld familie, vrienden, collega’s, buren of leden van een vereniging. Dus zoek je nog een leuk idee voor een teambuildingsuitje, dan is dit je kans.

Op zaterdagavond 20 november kunnen de kwisboeken tussen 19.00 en 19.30 uur opgehaald worden bij het MFC. Het kwisboek bestaat uit 100 vragen en opdrachten, waar je met je team mee aan de slag gaat op een zelf gekozen locatie. De vragen gaan niet alleen over Klarenbeek, maar ook onder andere over sport, muziek en vele andere onderwerpen. Daarnaast zijn er ook “doe-opdrachten” waarvoor je op pad gestuurd wordt. Jong en oud, iedereen kan meedoen.

Het kwisboek met de antwoorden moet dezelfde avond vóór 23.30 uur weer ingeleverd worden bij het MFC. Op zaterdagavond 8 januari 2022 volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team bekend gemaakt.

Aanmelden
Geef je team op voor de leukste kwis van Klarenbeek voor 1 november 2021 via www.dewiesneuzenkwis.nl. De kosten voor deelname bedragen € 30,- per team. Dit jaar controleert de organisatie streng op het maximum aantal van 15 deelnemers, om alle teams gelijke kansen te geven. Kinderen vanaf 12 jaar worden meegeteld als teamlid. Ben je met meer personen probeer dan twee teams te vormen en elkaar te verslaan.

Alle informatie, maar ook tips en hints voor deze editie van de kwis, vind je op de site www.dewiesneuzenkwis.nl en het facebook – en instagramaccount van De Wiesneuzenkwis Klarenbeek.

woensdag 13 oktober 2021

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws