Klarenbeek maakt zich op voor ‘Ik Hou Van Klarenbeek’

Klarenbeek- Zaterdagavond 9 juli: de fantastische spelshow ‘Ik Hou Van Klarenbeek’ in het MFC in Klarenbeek! Een initiatief van Muziekvereniging Klarenbeek waarbij drie Klarenbeekse verenigingen en drie Klarenbeekse maestro’s in de spotlights staan.

Ik Hou Van Klarenbeek is een avondvullend muzikaal programma waarin we de grote vraag gaan beantwoorden: hoe goed kennen de Klarenbeekse verenigingen elkaar?

Wie heeft het meeste kennis?
De drie verenigingen die meedoen zijn Carnavalsvereniging De Neutenkrakers, Sportclub Klarenbeek en Oranjevereniging Klarenbeek. Iedere vereniging heeft een team van vier personen samengesteld. En net als in de tv-show Ik Hou Van Holland heeft ieder team een eigen supportersvak dat mag helpen bij het beantwoorden van de vragen. De avond zal bestaan uit verschillende spelrondes waarbij de verenigingen punten kunnen scoren door middel van het juist beantwoorden van de gestelde vragen. De hele avond wordt niet alleen omlijst door muziek, muziek zal ook onderdeel zijn van de vragen en spelrondes, bijvoorbeeld de maestro’s.

Drie maestro’s
Elke vereniging heeft zijn eigen maestro. De drie maestro’s nemen het, zonder enige dirigeerervaring, tegen elkaar op. Zo kunnen ze extra punten scoren voor hun team. De maestro’s zijn de afgelopen tijd op sociale media bekendgemaakt. Het zijn de Klarenbekers Diane van der Hooft, Chris Wolters en Wijnand Brouwer. Wie van de drie dirigeert het orkest het beste en mag zich aan het einde meesterdirigent noemen? Een driekoppige jury zal de optredens beoordelen.

Muziek en show!
De avond wordt financieel ondersteund door onder andere de gemeente Voorst. De muziekvereniging wil hiermee de Klarenbekers een gezellige en muzikale avond bieden na de lange coronatijd. Echt een avond uit! Niet alleen tijdens spelrondes, maar ook tussen de spelrondes door, is er tijd voor muziek. Het orkest zal voor deze avond uitgebreid worden met een combo, bestaande uit een gitarist, toetsenist, drummer en basgitarist. De presentatie van de hele avond ligt in handen van Heidi Wolters.

De avond wordt natuurlijk afgesloten met een prijsuitreiking, maar daarvóór zal het orkest iedereen trakteren op een ‘die verrückte halbe stunde’. Een half uur lang de beste foute hits, passend bij deze feestelijke avond. Na de show gaat de avond door met een afterparty. Dus wees erbij: zaterdagavond 9 juli om 20.00 uur in het MFC te Klarenbeek. Entree gratis!

woensdag 22 juni 2022

Deel dit bericht