Kleine Noordijk ontvangt zangeres Esther Groenenberg

Wilp- Zondag 23 juni komt zangers Esther Groenenberg naar Wilp om het theaterseizoen bij de Kleine Noordijk af te sluiten.

Esther zingt achter de piano haar eigen liedjes én liedjes van haar in februari uitgebrachte EP ‘Ik heb het licht nog aan’. Hierop staan vijf pianoballades uit het repertoire van Daniël Lohues, die zij vanuit het Drents naar het Nederlands vertaalde en op hun meest pure manier opnam: alleen vleugel en zang, alles in 1 take en zonder knippen, plakken en tunen. Met Lohues himself achter de knoppen. De liedjes sluiten naadloos aan bij haar eigen muziek. De Zwolse zangeres, liedschrijver en toetsenist bracht in 2022 haar vierde album ‘Rennen voor de boot’ uit. Een plaat vol met persoonlijke liedjes, gedachten en gevoelens. Esther staat bekend om haar fijne, veelal geestige verhalen bij de liedjes en heeft altijd topmuzikanten aan haar zijde: dit keer is dat gitarist Milo Groenhuijzen. ‘Ik heb het licht nog aan’ staat garant voor een warm, inspirerend, troostrijk en muzikaal concert. Met een beetje licht in het donker.’ donker.

De Stichting Kleine Noordijk ziet u graag als vriend bij diverse, exclusieve voorstellingen in een bijzonder ambiance van het koetshuis van het landgoed. Door middel van digitale nieuwsbrieven, site en face-bookpagina houden zij u op de hoogte van het programma aanbod. Als vriend ontvangt u 5 euro korting op de entree van elke voorstelling. Koffie/thee en 1 consumptie zijn altijd inclusief. Reserveren is wel noodzakelijk gezien de grote belangstelling voor de voorstellingen.

Zondag 23 juni, aanvang 15.00 uur.

info@sckn.nl

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht