Kleine Noordijk toont beelden in het groen

Wilp- Werken van 15 vooraanstaande kunstenaars zijn deze zomer te bewonderen in de ‘Fruitgaard’ van landgoed Kleine Noordijk. Al wandelend passeert u hier een keur aan abstracte en realistische kunstwerken.

In de poort van Twello zoals het gebied van de Kleine en Grote Noordijk ook wel genoemd wordt kan men zich verwonderen aan de schoonheid van kunst en cultuur.

Eibert de Ruiter en dochter Caroline laten geen kans onbenut om een ieder deelgenoot te maken van dit toch wel unieke gebied. Zij laten u meegenieten van alles wat de Kleine Noordijk herbergt. In het sfeervolle authentieke Koetshuis bevindt zich o.a. de ‘kleine’ theaterzaal waar maandelijks unieke voorstellingen plaats vinden. Maar de expositieruimte waar b.v. schilders of fotografen de gelegenheid krijgen hun werk tentoon te stellen bevindt zich eveneens in dit karakteristieke pand.

Beelden in het groen

Buiten in de ‘Fruitgaard’ zijn er beelden van diverse steensoorten, brons en roestvrijstaal te zien. Allemaal vervaardigd door vooraanstaande kunstenaars. Het is een echte ontdekkingstocht door een wereld van de beeldende kunst. Op diverse zitjes kan men plaats nemen om zo in alle rust de beeldententoonstelling in u op te nemen.

De buitenexpositie is nog t/m 15 september te bezoeken en wel op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 uur tot 17.00 uur.

‘’Familie’’: beeld in brons van Els van Foeken.

woensdag 3 juli 2024

Deel dit bericht