Koffie drinken én schenken bij Trefpunt Duistervoorde.

TWELLO- Trefpunt Duistervoorde is DE ontmoetingsplek voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Je kunt er 7 dagen per week gezellig koffiedrinken, op doordeweekse dagen o.a. creatief bezig zijn zoals koersballen, samen zingen, seniorengym, jeu de boulen, spellenmiddag, kaarten, bloemschikken, samen breien, biljarten, lunchen of haken maar ook één keer per maand een mooie bingo en eens per 6 weken samen eten. En voor dat samen “een bakkie doen” nodigen wij U nu extra graag uit.

Heeft U ook zin in: Een kopje gezelligheid - Een lepeltje liefde - Twee klontjes vriendschap en Een wolkje geluk?

Dát kan élke dag ( ook op zon- en feestdagen zoals 1e en 2e Kerstdag én Nieuwjaarsdag) bij Trefpunt Duistervoorde aan het St. Maartenserf 85 in Twello.

En om ervoor te zorgen dat de mensen de koffie kunnen drinken zijn wij ook nog op

zoek naar vrijwilligers die zo af en toe een uurtje vrij willen maken om de koffie te schenken en ondertussen ook een praatje met de gasten te maken. Voor informatie kunt u contact opnemen met Riet Kleverwal, (tel. 06 1041 6438, e-mail: mtlkleverwal@gmail.com)

Er is elke dag een informeel samenzijn, omdat samen “een bakkie doen” gezelliger is dan alleen. Iedereen is welkom van jong tot stokoud en alles wat daar tussenin zit.

Van vutter tot oppas oma, buurman, buurvrouw, bewoner van een aanleunwoning of gewoon omdat je ’s-morgens thuis bent en wel toe bent aan een kopje koffie of een praatje. Met z’n tweeën of alleen……het maakt helemaal niet uit.

Ook voor mensen die niet in de mogelijkheid zijn om zelfstandig te komen is er wel degelijk een mogelijkheid.. De Ontmoetingslijn biedt uitkomst.

De Ontmoetingslijn rijdt iedere werkdag van 9.00 – 17.00 uur volgens een vast schema. U kunt een rit aanvragen door op maandag t/m vrijdag te bellen naar 06-18117575 tijdens kantooruren. De ritprijs bedraagt € 2,- (retour). U wordt thuis opgehaald en weer teruggebracht. Gebruikt u hulpmiddelen, zoals een rollator? Geef dit aan bij het reserveren. Uw bagage kan ook mee. Een rolstoel kan niet mee.

Dagelijks van 10.00 tot 11.00 uur bent u van harte welkom bij Trefpunt Duistervoorde!

Voor méér informatie kunt u de website bezoeken: www.trefpuntduistervoorde.nl

woensdag 3 augustus 2022

Deel dit bericht