Kom aan boord bij Watersportvereniging de Boei

Twello- Leren zeilen is spelen met boot, wind en water. Je moet leren kijken, horen en voelen wat wind en water met de boot doen. En daarbij voortdurend zoeken naar het juiste evenwicht. Je meet je krachten aan die van de natuur, een fantastische ervaring!

Je kunt al jeugdlid worden van WSV de Boei vanaf 8½ jaar, als je in het bezit bent van een zwemdiploma. Het is leuk om het zeilen onder de knie te krijgen, maar wij doen meer. Naast twee grote groepszeilboten beschikt WSV de Boei over vier optimisten, vier Canadese kajaks en vier sups. Het ervaren en beleven van de verschillende soorten van watersport, op een speelse manier, in een gezellige omgeving, staat bij ons voorop.

Naast de normale bijeenkomsten op het recreatiegebied Bussloo, organiseren wij jaarlijks drie kampen. Tijdens deze kampen zal er naast de gebruikelijke activiteiten ook ruimte zijn voor onder andere; waterskiën, surfen, zwemmen en bijvoorbeeld wadlopen.

In de winterperiode, als het te koud is op het water, wijken wij uit naar Stichting Pampus in Wilp. Waar wij leuke activiteiten organiseren; zoals glas graveren, spelletjes, koken en vaarinstructies.

Wil jij ook een keer zeilen, suppen of kanoën? Kom dan geheel vrijblijvend een keer kijken bij onze bijeenkomsten op zaterdagmiddag van 13:15 – 16:45 uur bij de botenhelling op Bussloo. Laat even weten wanneer je wil komen kijken via: info@wsvdeboei.nl.

Kijk ook eens op onze website wsvdeboei.nl of volg ons via Facebook of Instagram.

woensdag 27 september 2023

Deel dit bericht