Kom muziek maken in de instrumenten-tuin van fanfare voorst

Voorst- Er groeit iets in het Dorpshuis in Voorst. Het zijn mooie instrumenten die op zaterdag 7 maart tussen 15.00 en 17.00 uur vol in bloei en in de belangstelling staan.

Kom luisteren én meedoen! Je kan je muzikale talenten uitproberen op bugel, trompet, saxofoon, slagwerk, hoorn, trombone, bariton en bas.

Ook is er een boeket van instrumenten dat om 15.30 uur en om 16.30 uur laat horen hoe mooi ze samen klinken: het opleidingsorkest Da Capo onder leiding van Liesbeth Vernout.

Zij houden een open repetitie en laten zien en horen hoe het er tijdens een repetitie aan toe gaat.

Iedereen is welkom om te komen kijken en te proberen. Je kan je geheel vrijblijvend opgeven voor een gratis proefles op één van de instrumenten. Onze docenten Liesbeth Vernout (koper), Jenita Veurink (saxofoon) en Maarten Romkes (slagwerk) geven je graag les.

Als je 8 jaar of ouder bent kun je al lid worden van het Fanfare Korps Voorst. Dus ook als je volwassen bent kan je leren muziek maken. Dit is ook leuk om samen te doen! Na een paar maanden kan je meespelen met het opleidingsorkest om het samenspel te ontwikkelen.

Heb je al muzikale ervaring op minimaal A niveau dan kan je meteen meespelen met het Fanfare Orkest onder leiding van Jurgen Wentzel.

Het Da Capo Orkest repeteert op de donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.

Het Fanfare Orkest repeteert op de dinsdagavond 19.30 tot 21.45 uur. Op deze avonden mag je gewoon binnen lopen en komen luisteren in het Dorpshuis Voorst.

Je bent van harte welkom!

Wil je meer informatie kijk dan op www.FanfareKorpsVoorst.nl of stuur een mail naar info@FanfareKorpsVoorst.nl

Voorst daar zit muziek in!!

woensdag 26 februari

Deel dit bericht