Kom ook bewegen in de Beweegtuin Duistervoorde

Twello- In de buitenlucht op een ontspannen manier, gezellig met anderen werken aan je gezondheid. Dat kan vanaf woensdag 4 oktober wekelijks in de Beweegtuin Duistervoorde. Helemaal gratis en zonder verplichtingen en ook nog eens onder professionele begeleiding van een buurtsportcoach van Voorst Actief.

Voorst Actief en Trefpunt Duistervoorde blazen met deze samenwerking de Beweegtuin weer nieuw leven in. In de uitdagende beweegomgeving worden alle deelnemers aangemoedigd om op een plezierige en ontspannen manier in beweging te komen.

Meedoen op je eigen niveau
De begeleiding ligt in handen van Remco Bos, de buurtsportcoach van Voorst Actief. Hij zorgt ervoor dat elke deelnemer op zijn of haar eigen niveau kan bewegen, met respect voor individuele behoeften en capaciteiten.

Met een gevarieerd scala aan oefeningen in de Beweegtuin ligt de nadruk op het verbeteren van balans, flexibiliteit en spierkracht, wat uiteindelijk leidt tot een verbeterde uitvoering van dagelijkse activiteiten.

Niet alleen gezond, ook gezellig
Naast de tastbare fysieke voordelen benadrukt Remco Bos, Buurtsportcoach bij Voorst Actief, het belang van sociaal welzijn. ”Samen bewegen in een groep creëert een sfeer van plezier en gezelligheid. En na het sporten is er zeker tijd voor een kopje koffie bij Trefpunt Duistervoorde.”

Het wekelijkse programma begint met een warming-up van 15 minuten, gevolgd door circuittrainingen e.n het gebruik van fitnessapparatuur voor een veelzijdige en doelgerichte training. Bij slecht weer is een uitwijkmogelijkheid naar de ruimtes van Trefpunt Duistervoorde.

Elke week gratis sporten
Voorst Actief nodigt iedereen, ongeacht leeftijd of fitnessniveau, van harte uit om deel te nemen aan de Beweegtuin Duistervoorde. Deelname aan de sessies is volledig kosteloos en zal gedurende 10 opeenvolgende weken plaatsvinden, van 4 oktober tot en met 6 december 2023 (instappen kan op elk moment). De bijeenkomsten gehouden op woensdag van 10:00 uur tot 11:30 uur aan het St. Maartenserf 85 in Twello.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Remco Bos, buurtsportcoach van Voorst Actief, via remco@voorstactief.nl of telefonisch/app: 06-41347618.

woensdag 27 september 2023

Deel dit bericht