Kringloopwinkel De Struintuin - NLdoet - Als vrijwilliger er toe doen!

Voorst- Komend weekend vrijdag 10 en zaterdag 11 maart is weer NLdoet weekend! Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet de vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert door een publiekscampagne zoveel mogelijk Nederlanders om een dag vrijwilligerswerk te doen en zo te ervaren wat ertoe doen als vrijwilliger met je doet!

Ook kringloopwinkel de Struintuin (Tuinstraat 51E, Voorst) doet mee! Zij vinden het leuk om eventueel toekomstige vrijwilligers te laten zien waar ze mee bezig zijn. Zo zijn er die dag verschillende activiteiten:

Op vrijdag 10 maart tussen 12.00-15.00 wordt er gebak gemaakt voor de verkoop. Lijkt het je leuk om ons hierbij te helpen, dan ben je van harte welkom.

Op zaterdag 11 maart tussen 12.00-15.00 maken er kleine bloembollenbakjes in cellofaan. Deze kunnen als cadeau in de winkel verkocht worden.

Ook andere klussen heeft de Struintuin in de aanbieding: de picknicktafel die buiten staat, moet geschuurd en in de olie gezet worden (bij mooi weer); kleine reparatie- klussen (snoertjes aan lampen, in elkaar zetten van artikelen)

Dus….lijkt je het leuk om te helpen en eventueel als vrijwilliger te komen werken, kom dan gezellig binnen!

woensdag 8 maart 2023

Deel dit bericht