Laat je zien op de Vrijwilligers-Actiefmarkt

Twello- Op vrijdag 6 oktober organiseert de Vrijwilligerscentrale Voorst (VCV) de ‘Vrijwilligers-Actiefmarkt’ (voorheen ‘Vrijwilligersmarkt’). Het evenement vindt plaats op de sfeervolle locatie van Mens en Welzijn Voorst aan het Jachtlustplein 11 in Twello. De markt is van 14.30 tot 18.00 uur en is interessant voor een breed publiek. Organisaties kunnen zich nog aanmelden.

Op de ‘Vrijwilligers-Actiefmarkt’ krijgen alle organisaties, verenigingen en stichtingen uit de gemeente Voorst de kans om zich te presenteren en vrijwilligers te werven. “Laat zien hoe leuk jullie organisatie is en kom daarnaast in contact met andere organisaties”, legt Esther van Dijk van de VCV uit. “Door informatie te delen kan er van elkaar geleerd worden en kunnen er mogelijk waardevolle connecties ontstaan”.

Workshop aanbieden?
Tijdens de markt zijn er verschillende workshops waar iedereen gratis aan kan deelnemen. Esther vertelt dat er nog ruimte is voor een extra workshop of een demonstratie. “Reclamebureau Thumbs Up is er bijvoorbeeld om je allerlei tips en tricks over social-media bij te brengen. Als jullie organisatie zich op een soortgelijke manier wil laten zien hoor ik dat graag”, roept Esther op.

Aangemelde organisaties krijgen statafels of een kraam tot hun beschikking op de markt. In overleg is het mogelijk om de plek anders in te richten. Deelname is geheel gratis. Esther verzekerd dat er voor alle deelnemers en bezoekers goed gezorgd wordt: “Voor iedereen staat de koffie en thee klaar en I Vicini uit Wilp komt heerlijke pizza’s bakken!”

Is uw organisatie nog niet aangemeld? Er is nog plaats! Opgeven kan tot en met 28 september per mail vrijwilligerscentrale@mensenwelzijn.nl. Heeft u vragen? Neem dan contact op met Esther van Dijk via hetzelfde e-mailadres of bel/app 06-19415060.

woensdag 6 september 2023

Deel dit bericht