Laatste voorjaar thuiswedstrijd jeugd Trias

Twello- Trias 1 – Rijssen 2 Het eerste team van Trias speelden afgelopen weekend tegen het tweede team van Rijssen. Amber Schierholz, Mayra Monincx en Guido de Winter begonnen zwak aan de wedstrijd. De eerste twee partijen zagen zij verloren gaan. Vervolgens wist mede door het thuispubliek het team zich te herpakken en kwam het zelfs in wedstrijd zeven op voorsprong. Deze voorsprong gaven ze echter niet meer uit handen. Eindstand: 6 – 4. Door deze overwinning heeft Trias de laatste plaats van de ranglijst verlaten.

Trias 2 – De Veluwe 5
Op tafel 2 werd er een heuze derby gespeeld tussen Trias en De Veluwe uit Apeldoorn. Mees Snoek, Nienke Wijnhout en Floortje Gerritsen stonden aan de aftrap vol goede moed. Tot aan de dubbel kwam het Triasteam aardig mee. Echter erna wist meestal de ploeg uit Apeldoorn aan het langste eind te trekken. Eindstand: 3- 7. Ondanks deze nederlaag blijft het team op een keurige vierde plaats staan in het klassement.

Trias 3 – De Veluwe 6
Een tafel verderop werd er dezelfde derby gespeeld. Quitnen Gerritsen, Milan Munning en Boris Horstink namen het ook op tegen De Veluwe. Dit bleek echter een te groot klassenverschil te zijn voor het team van coaches Niek Zegers en Roel Harleman. Het team werd net als de week ervoor verslagen met 0 -10. Ondanks dit pijnlijke verlies blijft het team op de voorlaatste plaats staan.

Trias 4 – De Veluwe 8
En ook op tafel vier werd er een Trias – De Veluwe gespeeld. Joep Kamminga, Rafaella Netunno en Wes Zweers wisten er een spannende wedstrijd van te maken. De wedstrijd ging op en neer. Echter alleen Wes wist een enkel te winnen. Samen met zijn teamgenoot Joep wisten ze voor 2 Triaspunten te zorgen. Eindstand: 2 -3.

woensdag 17 april

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws