Ledenvergadering EHBO Twello-Duistervoorde

Twello- Donderdag 11 april j.l. hield de EHBO vereniging Twello-Duistervoorde haar Algemene Ledenvergadering. De EHBO vereniging is een onmisbare vereniging in de samenleving. Veel organisaties van evenementen doen een beroep op de EHBO vereniging voor ondersteuning van hun activiteiten zoals dorpsfeesten, concoursen, diverse sporttoernooien en de vele overige activiteiten die in onze gemeente plaatsvinden.

Afscheid Henk Horstink
Henk Horstink nam afscheid als bestuurslid van de vereniging. Henk heeft zich een groot aantal jaren ingezet als verbandmeester. Hij zorgde ervoor dat de EHBO-tassen correct gevuld waren met de juiste verbandmiddelen en materialen. Bij evenementen was Henk het bestuurslid, die de materialen naar de locatie bracht en later weer ophaalde. Voor al zijn inzet voor onze vereniging en ander vrijwilligerswerk heeft Henk vorig jaar juni een koninklijke onderscheiding gekregen wordt hij op koningsdag nogmaals gehuldigd.

Jubilarissen EHBO Twello-Duistervoorde
De volgende leden werden als jubilaris gehuldigd voor hun trouwe lidmaatschap: Constance Reugebrink (40 jaar), Toon Harmelink (30 jaar), Dick Klein Oonk (20 jaar) en Alie Veeneman (15 jaar). De vereniging bedankt, naast Henk Horstink en de jubilarissen, ook de overige leden voor de EHBO ondersteuning tijdens de activiteiten van andere organisaties.

V.l.n.r. Constance Reugebrink, Toon Harmelink, Dick Klein Oonk en Henk Horstink.

woensdag 17 april 2024

Deel dit bericht