Levende Adventskalender in Terwolde en De Vecht

TERWOLDE.- Vindt u het leuk om in de donkere decembermaand andere mensen te ontmoeten? Doe dan mee aan de levende Adventskalender in Terwolde en De Vecht

Bij een Adventskalender gaat er op iedere Adventsdag een deurtje open. Dit jaar kan dat heel letterlijk. Op iedere dag van 1 december tot en met 24 december gaat een deur open in Terwolde of De Vecht. Dat kan bijvoorbeeld uw deur zijn.

Als u in deze tijd op één van de dagen uw deur wilt open zetten, kan dat op allerlei manieren: bedenk een dag, een tijd en een activiteit. Dat mag heel eenvoudig zijn door bijvoorbeeld ’s morgens mensen uit te nodigen om koffie te drinken, maar het mag ook anders, bijvoorbeeld door iets te laten zien van uw hobby, het openstellen van uw atelier, een miniconcert geven aan huis, of wat u zelf ook maar bedenkt. Ook verenigingen kunnen zich aanmelden voor bijvoorbeeld een open repetitieavond.

Deze levende Adventskalender wordt georganiseerd vanuit de Protestantse kerk van Terwolde-De Vecht, maar is bedoeld voor alle inwoners van de beide dorpen.

De zondagen zijn al ingevuld. Dan is de deur van de kerk open. Alle andere dagen wachten nog op invulling. Dat gaat dus alleen lukken als veel mensen bereid zijn hun deur open te zetten. Doet u mee? Stuur dan snel een mail naar nobel45@hetnet.nl of bel naar 0571 292213. Dan wordt in overleg een datum en tijdstip vastgelegd. Ook voor vragen kunt u hier terecht. Samen maken we er zo een warme adventstijd van!

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht