LEZING “DE KUNST VAN HET STERVEN”

Twello- Wat gebeurt er precies vlak voor, tijdens en vlak na de stoffelijke dood? En maakt het uit hoe je sterft? Hoe kun je je zelf zo goed mogelijk voorbereiden op de dood en hoe kunnen we hen die sterven gaan zo goed mogelijk helpen?

Op deze vragen en vele andere aspecten die te maken hebben met het stervensproces zal Kitty Woud een antwoord geven op basis van ervaringen van overledenen die hun ervaringen hebben gedeeld via diverse mediums. Een uniek verslag van een proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. De avond is in het Nederlands.

Kitty Woud is een internationaal medium en is sinds 2006 werkzaam als docent en course organiser aan het Arthur Findlay College in Stansted, Engeland. Ook is zij officiant van de Spiritualist National Union. In Engeland is het spiritualisme een erkende religie.

Kitty werkt als demonstratie medium in Nederland en geeft lezingen en workshops over diverse aspecten van het mediumschap.

De lezing “de kunst van het sterven” wordt georganiseerd door Het Verbindingshuis en zal plaatsvinden in Afscheidscentrum Hemmes aan de Piet Heinstraat 33 in Twello. I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht.

Wanneer: dinsdagavond 30 januari 2024

Tijd: van 20.00 tot 21.45 uur, zaal open vanaf 19.30 uur

Locatie: Piet Heinstraat 33 Twello

Kosten: € 15,- contant te voldoen bij binnenkomst

Aanmelden via mail: verbindingshuis@hemmesuitvaartzorg.nl

woensdag 17 januari 2024

Deel dit bericht