Lichtjesregen

BEEMTE/BROEKLAND/NIJBROEK/TERWOLDE/DE VECHT.- Op 15 november organiseren de Rooms-Katholieke geloofsgemeenschap uit de Vecht en de Wilhelminakerk in de Beemte samen met de PKN Gemeente Terwolde/de Vecht, een lichtjesregen voor iedereen. Honderden kaarsjes staan dan rond de Wilhelminakerk in de Beemte, klaar om aangestoken te worden door u. Kaarsjes die u kunt aansteken ter nagedachtenis aan een geliefd persoon of voor ondersteuning van iemand, voor een betere wereld of voor uw persoonlijke gedachte.

Alle drie de geloofsgemeenschappen hopen dat u met velen komt (kerkelijk en niet kerkelijk) om in gezamenlijkheid deze lichtjesregen te ontsteken. Wat zou het toch mooi zijn om te zien hoe honderden kaarsjes, de duisternis zullen verlichten. Voor het aansteken van de kaarsjes, dat om 19.45 uur begint, zal er een viering zijn in de Wilhelminakerk, met zang van het koor “Step by Step” uit Bussloo. De viering begint om 19.00 uur. Kunt u hierbij niet aanwezig zijn, dan bent u van harte welkom om 19.45 uur.

De kinderen van de basisscholen uit De Vecht, Beemte, Wenum-Wiesel en Terwolde, nemen er aan deel o.a. door het maken van tekeningen, deze zijn in de Wilhelminakerk te bewonderen. Tijdens het ontsteken van de kaarsjes zullen Dick en Bea Singel doedelzakmuziek spelen. Buiten is er koffie, thee, warme chocolademelk en glühwein.

woensdag 6 november

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws