Liefde en vriendschapsviering in de Wilhelminakerk

Beemte- Vriendschap en liefde zijn heel belangrijk in het leven. Een hartelijke buur die je groet, een collega die vraagt hoe het met je gaat. Een broer om samen dingen mee te doen, een zus om mee te lachen, een vriend om mee te sporten, een vriendin om je verhaal aan te vertellen. Vriendjes en vriendinnetjes op het schoolplein en een lieve juf op school. Al deze verbanden maken het leven zoveel mooier! In de liefde&vriendschapsviering op vrijdag 14 februari vanaf 19.00 uur willen we hier aandacht aangeven. Stilstaan bij het ontvangen van vriendschap en liefde ontvangen, en het geven van liefde en vriendschap.

Er zal een korte viering zijn voor alle leeftijden, voor mensen die bij een kerk horen en voor mensen die niet kerkelijk zijn. Er is een koor, muziek via de beamer, een gedicht, een verhaal, een gebed.

Na afloop is er limonade en koffie of thee. In de kerk zullen knutselwerken en tekeningen hangen van de kinderen van de omliggende basisscholen. Dit is een gezamenlijke viering van de katholieke geloofsgemeenschap H. Antonius van de Vecht en van de Wilhelminakerk in Beemte/Broekland

Kom en vier mee!

woensdag 5 februari

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws