Loop mee met een rondleiding op Herenboerderij Loenen

Loenen- Afgelopen 2 weken bezochten heel veel mensen een open dag bij een Herenboerderij in het kader van 10 jaar Herenboeren in Nederland.

Er blijkt veel belangstelling voor het Herenboeren concept. Als lid eet je van je eigen coöperatieve boerderij: groente en fruit zonder bestrijdingsmiddelen en kunstmest, eieren en – voor wie wil – af en toe vlees van dieren die bijna altijd lekker buiten rondscharrelen. Veel van de 21 Herenboerderijen in Nederland zijn vol, bij De Groote Modderkolk in Loenen is nog plek voor nieuwe leden!

Herenboeren Loenen is een coöperatie waar we met 200 huishoudens, samen met een professionele boer, duurzaam voedsel produceren in een gemengd kleinschalig boerenbedrijf. Je haalt je groente en vlees en eieren zelf op bij de boerderij. Alles van eigen erf! Leden helpen daarnaast ook regelmatig mee. Lekker eten met de seizoenen is heerlijk en heel gezond, maar het samen draaien van de boerderij maakt het lidmaatschap voor veel mensen een extra mooie ervaring. Je eten krijgt echt weer een gezicht.

Ben jij geïnteresseerd om ook Herenboer te worden? Loop mee met de rondleiding op zaterdag 15 juni. Meer informatie en aanmelden via grootemodderkolk.herenboeren.nl. Aanmelden is noodzakelijk i.v.m. het beperkte aantal plaatsen.

woensdag 12 juni 2024

Deel dit bericht