Loopfietsenraces en Dikke Banden Races in de gemeente Voorst.

TWELLO.- Gemeente Voorst gaat fietsen! De gemeente Voorst is op vrijdag 18 oktober gastheer van de derde etappe van de meerdaagse wielerwedstrijd Olympia’s Tour. In het kader van de Olympia’s Tour organiseert het team van Voorst Actief on Tour loopfietsenraces en Dikkke Banden Races voor de basisschool kinderen uit de gemeente Voorst.

Loopfietsenraces voor de kinderen 4 t/m 6 jaar

Voor de kinderen uit groep 1 en 2 worden er loopfietsenraces georganiseerd. In alle kernen wordt er een voorronde georganiseerd en de finale van de loopfietsenraces vindt op donderdagmiddag 17 oktober plaats op het Marktplein in Twello. De voorrondes van de loopfietsenraces worden gehouden in week 40 en week 41 tijdens de activiteiten van Voorst Actief on Tour.

Dikke Banden Races voor kinderen 7 t/m 12 jaar

Voor de kinderen uit groep 3 t/m 8 worden er Dikke Banden Races georganiseerd. De Dikke Banden Race wordt op donderdag 17 oktober a.s. georganiseerd op het Marktplein in Twello.

Doe mee en win leuke prijzen!

Wil jij kans maken op kaartjes voor de BMX World Cup 2020 in Arnhem (Papendal)? Schrijf je dan snel in voor de loopfietsenrace of Dikke Banden Race! Inschrijven kan via www.voorstactief.nl en deelname is gratis.

Voor meer informatie over de loopfietsenraces en Dikke Banden Races, kijk dan op www.voorstactief.nl of neem contact op met de beweegcoördinator, Tom Spijker via 06-48031070

woensdag 2 oktober

Deel dit bericht