Louis Pelgröm draagt stokje over aan Dorpsgarage Elshof

Voorst- Na 23 jaar ondernemerschap van Louis Pelgröm, maakt hij bekend dat zijn Autobedrijf Pelgröm welke gevestigd is in Voorst, per 14 september 2020 wordt overgenomen. In de zoektocht van Louis naar een overnamepartij, stond hierbij het belang van zowel de klant als het personeel hoog in het vaandel. Dorpsgarage Elshof was hierin voor hem de juiste match. Volgens eigen zeggen kunnen zij je nog écht het ouderwetse dorpsgarage gevoel laten beleven, waarbij zij gewillig gebruik maken van de modernste technieken.

De vertrouwde gezichten van Jos, Tom en Shaquille zullen aanwezig blijven met de overname. Louis mag dan afscheid nemen van het autobedrijf in de huidige vorm, toch zal hij met veel enthousiasme de verkoop(bemiddeling) en zoekopdrachten naar auto’s blijven voortzetten. Zijn bereikbaarheid blijft op: 06-51177509 of louis@autobedrijfpelgrom.nl.

Dorpsgarage Elshof is in 2009 opgericht en een ervaren specialist op het gebied van onderhoud en reparatie van auto’s. Het team Elshof is vooruitstrevend op alle mogelijke fronten en levert een compleet dienstenpakket om de autorijder van nu zoveel mogelijk te faciliteren en te ontzorgen. Veilig en vertrouwd de weg op, is waar zij naar blijven streven. Naast de geplande overname van de nieuwe vestiging in Voorst, heeft Dorpsgarage Elshof al twee bestaande vestigingen in Eerbeek en Brummen.

woensdag 9 september

Deel dit bericht