Maak kennis met bloemschikken en doe mee met een snuffelles!

Deventer- Via Groei & Bloei afd. Deventer kunt u deelnemen aan een cursus bloemschikken. Tevens heeft u de unieke kans om zich op te geven voor een zogenaamde snuffelles, een uitgelezen kans om vrijblijvend te ervaren of dit iets voor u is . Deze avond wordt gehouden in buurtcentrum De Schalm, Dreef 1 in Deventer, op woensdagavond 4 september (19.30-21.30 uur). De les wordt gegeven door Frits Hoogers, een bekende, enthousiaste en zeer bedreven bloemstylist. In mei 2018 liet hij in zijn spectaculaire show Rauw in de Deventer Schouwburg zien dat bloemschikken grenst aan kunst. Aan de hand van een thema en uitleg (per mail vooraf) is het aan u te bedenken wat u wilt maken en verzorgt u daarvoor zelf de materialen. Dit is namelijk de manier waarop ook onze cursussen werken.

Tijdens de les gaat u het idee uitwerken onder de deskundige leiding van Frits. De stukken worden vervolgens nabesproken in de groep. Hopelijk smaakt dat naar meer en meldt u zich aan voor onze reguliere cursus. Voor de snuffelles kunt u zich opgeven tot 1 september via de website van Groei en Bloei. Wij vragen een bijdrage van € 7,50 als tegemoetkoming voor de zaalhuur.

In onze reguliere cursussen is er nog plek voor beginners en gevorderden. U kunt kiezen voor 5 lessen in het najaar of meteen inschrijven voor 10 lessen in voor- en najaar. Beginners (en bij voldoende deelname ook gevorderden) zijn welkom op de woensdagavond in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer en gevorderden kunnen lessen volgen op maandagavond in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello. Verdere informatie vindt u op onze website www.deventer.groei.nl, of via Meta Spruit, 06-22311450.

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws