Martha Flora Twello uitgebreid met de tweede Meander

Twello- Op donderdag 11 april was het zover: bij Martha Flora in Twello werd een tweede ‘Meander’ geopend door wethouder Harjo Pinkster van de Gemeente Voorst en een bewoners echtpaar. Tijdens de muzikale opening konden geïnteresseerden en genodigden een kijkje nemen in het prachtige historische landhuis Huize Wezeveld waar Martha Flora gevestigd is. Daarnaast was er ruimte om met elkaar te praten over dilemma’s bij dementie en om ervaringen uit te wisselen. Het was een mooie en bijzondere ochtend.

Specialistische dementiezorg
Martha Flora biedt mensen met dementie alles wat nodig is om zo fijn mogelijk verder te leven, wanneer thuis wonen niet meer gaat. Een beschermde woonomgeving met gespecialiseerde zorg en veel persoonlijke aandacht.

Warme hart van Martha Flora
De Meander vormt het warme hart van elke locatie. Een ruimte in het huis waar de bewoners naar eigen behoefte en stemming hun tijd kunnen besteden; in de bibliotheek, de huiskamer, de eetkeuken, tuinkamer of het atelier.

Komt u naar de Open Koffie-ochtend?
Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe Meander, maar kon u helaas niet bij de opening aanwezig zijn? In mei organiseert Martha Flora in Twello weer een ‘Open Koffie-ochtend’. U kunt de ruimte bekijken en kennis maken met het bijzondere Martha Flora concept. Op Marthaflora.nl/open-koffie-twello kunt u zich inschrijven voor de Open Koffie op vrijdag 10 mei.

woensdag 17 april

Deel dit bericht