Martin ten Bloemendal Jeu de Boules kampioen Twello

TWELLO- Woensdag 27 november werd tijdens de jaarvergadering de naam van de Jeu de Boules kampioen van 2019 bekendgemaakt.

Dit jaar was het kampioenschap spannender dan ooit. Vijf spelers maakten tot het einde van de competitie kans op de winst. Martin ten Bloemendal bleek uiteindelijk de sterkste speler te zijn.

Martin is anderhalf jaar lid van de vereniging. Na zijn pensionering is hij begonnen met het spel. Voorzitter Henk van Heuvelen feliciteerde hem namens alle spelers en overhandigde hem de trofee. Bij het in ontvangst nemen ervan bedankte Martin alle partners waarmee hij samengespeeld had. Zonder hun inbreng was hij nooit de winnaar geworden. Voorzitter Henk benadrukte dat alle spelers hun best hadden gedaan. Eigenlijk is iedereen een winnaar. Voor Martin zal het volgende seizoen een zware competitie worden. Als winnaar zal hij in de gaten gehouden worden en heeft hij de verplichting uitmuntend te spelen. Martin lachte hierom. Moet hij nu serieuzer worden? Voor Martin blijft de Jeu de Boules vereniging Twello een zeer gezellige vereniging waar jong en oud met veel plezier samenspeelt.

woensdag 4 december

Deel dit bericht