Mazen Alsaadi ontwerpt logo voor ‘Klein Twello’

Twello- Het gebouw ‘Klein Twello’ is inmiddels ruim anderhalf jaar in gebruik, maar een logo voor het maatschappelijke pand aan de Maarten Tromplaan ontbrak nog. Dankzij Mazen Alsaadi uit Twello is die leegte nu opgevuld. Als dank voor zijn ontwerp werd hij afgelopen week verrast met een slagroomtaart.

Mazen was in zijn thuisland Syrië grafisch ontwerper van beroep. Bij Mens en Welzijn Voorst werd hij begeleid door Sandra Nieuwenhuis. Als trajectbegeleider kende zij de kennis en kunde van Mazen en vroeg ze hem verschillende ontwerpen te maken. Dat bleek een koud kunstje. Medewerkers van Mens en Welzijn, ABC de Cirkel en de gemeente Voorst bogen zich vervolgens over de ontwerpen en spraken hun voorkeuren uit. Dit logo kreeg de meeste stemmen.

De dank richting Mazen werd uitgedragen met een lekkernij. Op de foto is te zien dat Sandra de taart aan Mazen overhandigt. Sandra vertelt dat hij blij verrast was met deze lekkernij. Ze voegt daar aan toe dat ze Mazen aan een baan heeft geholpen als grafisch ontwerper bij Tractor-shop.nl in Wilp. Dit is uitgebreide webshop met allerlei producten voor de agrarische liefhebber.

woensdag 14 oktober

Deel dit bericht