Meer dan 4500 bezoekers rommelmarkt Terwolde

Terwolde- Juist dat ene item of een toevallig gevonden juweeltje. Een grote kans dat het te koop was op de rommelmarkt van Terwolde afgelopen zaterdag. Stipt om 09:30 uur ging het hek open en renden de meest fanatieke bezoekers het terrein op om maar niet mis te grijpen in al het aangeboden waar.

Glaswerk, brocante, boeken, huishoudelijke artikelen, kleding, speelgoed, je kon het zo gek niet bedenken of het was aanwezig. Mooi uitgestald om de koper te verleiden iets te kopen. Niet alleen voor de bezoekers was het een hele mooie dag. Samen met meer dan 100 vrijwilligers was het voor de commissie een dag om niet gauw te vergeten. “Wat zijn we blij dat we met zoveel enthousiaste vrijwilligers zo’n mooi dorpsevenement mogen organiseren.” Adriette Winterman kan niet stoppen met glimlachen.

Het exacte eind bedrag van de opbrengst kon de commissie nog niet bekendmaken aan het einde van de dag maar dat het weer een mooie impuls wordt voor het toekomstbestendig en breder inzetbaar maken van het kerkgebouw voor het dorp Terwolde is zeker.

woensdag 22 mei 2024

Deel dit bericht