Meet-in 11: koffie/thee met aandacht weer in bibliotheek!

Twello-

Meet-in 11 kon lange tijd niet doorgaan door het Coronavirus. In juli kon men elkaar drie keer ontmoeten in gebouw Irene. Maar vanaf 7 augustus zal de locatie weer zoals voorheen de bibliotheek in Twello zijn! Toch weer fijn om op de vertrouwde plaats te zitten, in het centrum en bij de markt.

Meet-in 11 is een initiatief van de Dorpskerk en de Bibliotheek. Hier kan iedereen terecht voor een praatje, een kopje koffie of thee, gezelligheid en een luisterend oor. Koffie of thee met aandacht! Zo maar eens komen kijken, even uitrusten van marktbezoek of winkelen. Even een kop koffie en een babbeltje. Maar ook diepgaande gesprekken over hoe het leven gelopen is, of over geloof of bezinning. Maar vooral aandacht voor elkaar.

Corona heeft veel impact. Het betekent ook veel alleen zijn. Daarom is het goed dat Meet-in 11 weer door kan gaan. Corona betekent ook dat er rekening gehouden moet worden met de 1,5 meter regel. Wat meer afstand houden dan gebruikelijk en ook met een beperkt aantal mensen in de zaal. Als de maximum capaciteit bereikt is, worden helaas de deuren gesloten. Maar gezien de toeloop in het afgelopen seizoen zal dat waarschijnlijk niet nodig zijn. Meet-in 11 is er voor iedereen. Weet je/u iemand, maak hem/haar op deze mogelijkheid attent. Of: neem hem/haar de eerste keer mee.

Meet-In 11 is er op elke vrijdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de bibliotheek in Twello. Iedereen is welkom. Je kunt zo binnenlopen tussen 2 en 4 uur. Reserveren is niet nodig. Info: diaconie@pkn-twello.nl

woensdag 5 augustus

Deel dit bericht