Mega Carnavalsweekend bij Pampus

Wilp- Carnaval staat bijna voor de deur! Bij Pampus beginnen we op zaterdag 8 februari al met een heerlijke pre-carnavalsparty. Voor iedereen die alvast in de carnavalssfeer wil komen, geen kaartje heeft voor de Mega Carnavals Party of die liever wil stampen op de carnavalskrakers. DJ The Outsiders zorgt tijdens deze Carnastyle Party-edition voor heerlijke hardstyle remixen van alle bekende carnavalshits. Koop snel je tickets via pampus.org/tickets, kaarten kosten 5 euro.

Het echte Mega Carnavalsweekend trappen we af op donderdag 20 februari. Dan is er in de disco groot feest met de gehandicapten-disco. Voor alle bewoners van de Lathmer en daaromheen is de disco open van 19.30 tot 21.30 uur.

Die avond is ook het café open, voor iedereen die meedoet met de carnaval en alvast wil vieren dat de wagen af is. Het traditionele Wagenbouwersbal dus! Entree gratis en we zijn open van 21.00 tot 01.00 uur.

Vrijdag is de jeugd aan de beurt, iedereen uit de gemeente Voorst is welkom bij de Kindercarnaval in de discozaal van 13.00 tot ongeveer 15.00 uur.

Vrijdagavond is het tijd voor het grootste carnavalsfeest van de regio: de Mega Carnavals Party Pampus. Deze avond is compleet uitverkocht! We trakteren de 3500 bezoekers op een heerlijke carnavalsavond met de Gebroeders Ko, Marco Kraats en DJ Jeronimo. De deur gaat open om 21.00 uur.

Zaterdag gaan we gewoon lekker door met de Buurtcarnaval. Iedereen die rondom Pampus en omstreken woont is welkom om lekker los te gaan met de BB’s Party Show! Deur gaat om 21.00 uur open en entree is gratis.

Op zondag knallen we het weekend uit met de optocht Pampus-Lollebroek. Dit jaar start de optocht op de hoek van de Kneuterstraat-Knibbelallee en gaat voor Pampus langs. Vanaf 12.00 uur gaat de verwarmde tent open bij Pampus. Voor de tent hebben we een terras waar je de optocht kunt kijken en in de tent vermaken we de kids in de ‘koter-corner’ met muziek, een springkussen, schmink en een ballonartiest. De optocht kijk je bij Pampus!

woensdag 5 februari

Deel dit bericht