Mega vuurwerkshow bij jubileum Vuurwerk XXL

VOORST- In 2009 opende de familie Tempert een vuurwerkspeciaalzaak aan de Stellingmolenweg in Voorst met een vuurwerkshow. In tien jaar tijd groeide de zaak uit tot de grootste vuurwerkspeciaalzaak in de regio. Bovendien werd hun vuurwerk door meerdere importeurs het afgelopen jaar verkozen tot het mooiste en beste vuurwerk van Nederland! Alle reden voor een feestje.

Met een mega vuurwerkshow op zaterdag 28 december (19.00 uur) worden jubileum en prijs gevierd. Mega omdat normaal bij een show 200 kg vuurwerk mag worden afgestoken en er voor deze show een vergunning is voor maar liefst 600 kg! Uiteraard is daar het nieuwste vuurwerk bij en alles is te koop in de winkel of online te bestellen.

De show, aanvang 19.00 uur, is te zien in een weiland langs de Beekzichtweg, dat is de pararellelweg langs de rondweg in Voorst. Te bereiken via de toegang bij het Ribhouse of via de Enkweg bij het viaduct naast de molen. Parkeerruimte beschikbaar, het showterrein ligt op een steenworp afstand van de showroom/winkel aan de Stellingmolenweg, die deze hele avond is geopend. De route is in het dorp aangegeven.

Voor de klanten heeft Vuurwerk XXL een tiental zeer scherpe aanbiedingen, bovendien geeft XXL 10 x een siervuurwerkbox weg van 80 euro! De voorverkoop geldt tot en met 27 december (zie folder of de site www.vuurwerkxxl.nl. En natuurlijk ook dit jaar weer gratis vuurwerk voor klanten die in de voorverkoop kopen. De verkoop en afhaaldagen zijn op 28, 30 en 31 december. Bij hun bestelling kunnen klanten het uur aangeven wanneer ze het vuurwerk komen halen. Alles staat klaar zodat er nauwelijks wachttijden zijn. Op zondag 29 december is er geen uitgifte/verkoop van vuurwerk.

Vuurwerk XXl onderscheidt zich in assortiment en prijs en trekt echte vuurwerkliefhebbers

uit het gehele land. De voorraad is enorm. In de bunker is de maximale toegestane hoeveelheid van 10.000 kg vuurwerk opgeslagen.

De familie Tempert maakt zich nog niet al te veel zorgen om een eventueel totaal verbod op vuurwerk. Als zoiets er al komt, moet het een landelijk verbod worden, anders zal het niet te handhaven zijn. Intussen zorgt de vuurwerkhandel zelf al voor uitgebreidere veiligheidsmaatregelen. Bij iedere aankoop krijgt de koper uitgebreide instructies voor het afsteken, gratis lonten en zijn vuurwerkbrillen beschikbaar. Al het vuurwerk dat Vuurwerk XXL verkoopt is gekeurd en winkel en opslag voldoen aan alle nieuwste veiligheidseisen.

Vuurwerk XXL: Johan, Rob, Tom en Rick Tempert

woensdag 18 december

Deel dit bericht