Melkveebedrijf, welk veebedrijf

DE VECHT- Op zaterdag 11 januari 2020 verzorgt toneelgroep LTO & co twee toneelvoorstellingen bij zaal De Groot in De Vecht (Terwolde), om 14.00 uur en om 20.00 uur (de zaal is een half uur voor aanvang geopend). Voor de middag zijn kaarten aan de zaal verkrijgbaar. Voor de avondvoorstelling zijn kaarten online te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/ToneelDeVecht. Tevens is er op vrijdagavond 17 januari 2020 om 20.00 uur een voorstelling in het Dorpshuis in Voorst (Schoolstraat 14). Kaarten hiervoor zijn online verkrijgbaar via www.ticketkantoor.nl/shop/ToneelVoorst.

Toneelgroep LTO & co is de nieuwe naam van de toneelgroep LTO Noord afd. Zuid Oost Veluwe. Een nieuwe naam maar dezelfde spelers die al geruime tijd aan het repeteren zijn voor de plattelandskomedie ‘Melkveebedrijf welk veebedrijf’. Deze korte plattelandskomedie is geschreven door Cees Verwaaijen die al jarenlang regisseur is van de toneelgroep

De kleine melkveebedrijven van Harmsen en Donders zijn al generaties lang elkaars buren. Tussen deze buren is er ook al generaties lang een haat-liefdeverhouding. Dries Donders wil in alles haantje de voorste zijn, terwijl zijn buurman Joop Harmsen als motto heeft “Alles op zijn tijd”.

Diny Harmsen ergert zich groen en geel aan het haantjesgedrag van de buurman, maar ook aan het, in haar ogen, lakse gedrag van haar man.

Beide bedrijven maken zich zorgen over hun opvolging en weten dat, om in de toekomst te kunnen overleven, er een samenwerking of overname nodig is. Maar welk melkveebedrijf komt als winnaar uit de strijd?

U bent van harte welkom om deze korte plattelandskomedie te komen bezoeken. Voor deze gezellige toneelavonden zijn vanaf heden kaarten online verkrijgbaar. Voor de middagvoorstelling zijn kaarten aan de zaal verkrijgbaar.

De kosten zijn € 7,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

woensdag 4 december

Deel dit bericht