Midwinterhoorn brengt sfeer tijdens lichtjeswandeling

Wilp- Vrijdagavond was Wilp weer bijzonder verlicht voor de lichtjeswandeling. Veel inwoners van het dorp hadden hun huis en tuin extra verlicht. De plaatselijke Belangenvereniging kan terugkijken op een geslaagd evenement.

De jeugd liep met verlichte led foamsticks door het dorp. Midwinterhoornblazers hebben de wandelaars muzikaal ondersteund. Buurten serveerden lekkere hapjes en drankjes en zorgden voor de juiste sfeer. In de kelder van het dorpshuis was later op de avond een disco voor de jongeren.

Voor wie zijn huis en tuin had verlicht was er bovendien een prijs te winnen. Een jury beoordeelde het geheel en maakte de uitslag bekend. Bij de straten was de eerste plaats voor de Mackenzieplaats, tweede werd de Middenweg en de Hofstraat behaalde de derde plaats. Bij de verlichten huizen en tuinen werden de prijzen als volgt verdeeld: 1) Fam. Stephan, Dijkweideweg 15. 2) Milow Zuidema, Sleedoorn 12. 3) Ciska Mark, Rijksstraatweg 74. 4) Fam. Revenberg, Sleedoorn 6. 5) Mevr. Hurenkamp, Middenweg 42. 6) Fam. Overmaat, Smittenbergstraat 6.

De gewonnen prijzen worden bij de winnaars thuis bezorgd.

woensdag 19 december

Deel dit bericht