Mooie uitvoering Zingt den Heer

VOORST.- Het programma van de uitvoering van Zingt den Heer bestond uit een concert in de kerk en aansluitend een toneelvoorstelling in het Dorpshuis. Voorzitter (ad interim ) Aart Groothuis droeg het concert op aan de onlangs overleden voorzitter Rikie Kloosterboer.

Onder leiding van dirigent Maarten Romkes en met pianobegeleiding van Roel Praas zong het koor onder meer For the beauty of the earth en Hallelujah en delen uit Deutsche Messe. Bij het bis bald auf Wiederseh’n mocht koorlid Marien Ruijsch het koor dirigeren, hij werd immers in juli uitgeroepen tot Maestro van Voorst!. Het koor besloot het concert met We’ll meet again. De zang werd afgewisseld met Poetische Stimmungsbilder door pianist Roel Praas en Fantasie op dwarsfluit door Harriët van den Berg.

Daarna was het tijd om de jubilarissen te huldigen. Gerrit de Greef werd gehuldigd voor 35 jaar lidmaatschap, Ineke Bobbibk-van Eijbergen en Hermien Derksen-Wentink voor 40 jaar en Mini Harmsen-Plante was 45 jaar lid. Gerrit Groot Roessink (12,5 jaar) kon niet bij de huldiging aanwezig zijn.

Na de pauze werd in het Dorpshuis de klucht Bed, bad en brood opgevoerd door SOVV uit Apeldoorn.

woensdag 30 oktober

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws