Music&Friends Festival Pampus

Wilp- Het jaarlijkse Music&Friends Festival is dit jaar op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Op beide dagen hebben we weer een fantastisch programma voor jong en oud!

Zaterdagavond zijn er diverse optredens in de tent, in de boerenrockschuur en in het café.
Mis het niet en koop nu voor de zaterdagavond je kaarten via pampus.org/tickets! Met de enthousiaste Bijtels zal het een heus knalfuif worden en zorgen The Hillbilly Moonshiners voor bekende hits in een bluegrass jasje. Warm je stembanden vast op, want dat wordt flink meezingen! In het café beleef je de gouden jaren 90 nog een keer met DJ Ruige Ronnie, die de vetste jaren 90 hits in de 90’s MEGA Mixx zal draaien!!

Op zondag is iedereen welkom vanaf 14.00 uur. We hebben dan voor jong en oud een leuk programma. In het thema “Chill & Grill” zorgen wij voor een heerlijk relaxte zondagmiddag met muziek, eten en drinken. Zo is onder andere een smoker met pulled pork. Voor de kids is er een springkussen en ballenbak. Het muziekduo De Muziek Slijterij zorgt voor een heerlijk muziekje gedurende de middag. Bij mooi weer is het festival op zondag in de heerlijke voortuin van Pampus, bij slecht weer in de tent. De entree is op zondag gratis. We zien je graag bij het Music&Friends Festival!

Tickets en info: www.pampus.org.

woensdag 21 augustus

Deel dit bericht