Muziekoptreden QUARTETQ bij de Kunstkring

Twello- Zaterdagmiddag 2 december verzorgt QUARTETQ het ‘1ste zaterdag van de maand muziekoptreden’ bij Kunstgalerie de Statenhoed (de Kunstkring) aan de Dorpstraat 11a in Twello. QUARTETQ is een Nederlands Barbershop Harmony kwartet, bestaande uit Jacques de Rijck (lead), Teun Dupain (bas), Flip Welbie (tenor) en Roel Oterdoom (bariton). “These four guys sing songs for fun”. Zo begint de herkenningstune van QUARTETQ, waarmee ze vooral het plezier in het zingen van Barbershop en Close Harmony willen laten zien (en horen)! Samenspel met het publiek is ook een belangrijke drijfveer voor optredens. QUARTETQ zingt vierstemmige a-capella, meestal in het Engels, maar soms ook in het Nederlands. Ballads en up-tempo nummers behoren tevens tot het repertoire èn QUARTETQ heeft een uitgebreid repertoire aan Kerstliederen, welke in december ten gehore mogen worden gebracht.

De entree is gratis, maar een vrije gift voor de musici wordt op prijs gesteld. De galerie is geopend vanaf 14.00 uur en vanaf 15.00 zal het optreden plaats vinden.

Optreden?

Mocht u ook interesse hebben om in 2018 (kosteloos) een muziek optreden bij de KunstKring te verzorgen, neem dan contact op per mail annemariemulder5@gmail.com of telefonisch op 0634035704.

woensdag 29 november

Deel dit bericht