Muziekvereniging Klarenbeek zoekt muzikanten

Klarenbeek- Nieuwe muzikanten zijn altijd welkom in het orkest, dus bespeel jij een blaasinstrument of ben je slagwerker en lijkt het je leuk om in het harmonieorkest of opleidingsorkest mee te spelen? Wees van harte welkom en kom gerust eens een kijkje nemen bij Muziekvereniging Klarenbeek, een veelzijdige muziekvereniging met een harmonieorkest, opleidingsorkest en kinderkoor. Het harmonieorkest heeft op dit moment plaats voor verschillende blaasinstrumenten en slagwerkers. Ze spelen graag uiteenlopende muziekstijlen: musical, klassiek, origineel harmoniewerk, filmmuziek, pop etc.

Klarenbeek ligt in het midden van de stedendriehoek Apeldoorn, Zutphen, Deventer. Ben je net in deze buurt komen wonen, of woon je hier al langer maar heb je nu gewoon weer zin en tijd om je muzikale hobby uit te oefenen? Wees welkom! Ook voor beginnende muzikanten is er plek. Heb je zelf op dit moment geen instrument? Geen probleem: via de vereniging kun je er één in bruikleen krijgen.

Lijkt dit je wat en wil je graag een keer komen kijken? Of wil je meer informatie over de muziekopleiding of orkesten? Kom dan gerust naar één van onze repetitieavonden (het harmonieorkest repeteert op dinsdagavond van 19:45-22:00 uur), kijk op de website www.muziekverenigingklarenbeek.nl of neem contact op met opleiding@muziekverenigingklarenbeek.nl. Zien we je binnenkort?

woensdag 14 oktober

Deel dit bericht