Na 35 jaar weer een stoffenwinkel in Twello

Twello- Dinsdag 1 september opent Rosan Timmermans haar stoffenwinkel in het centrum van Twello. Om 10.00 uur zal de enthousiaste Rosan de deuren open slaan en kunnen particulieren in haar “RT Stoffenboetiek” terecht voor betaalbare stoffen. RT Stoffenboetiek staat uiteraard voor Rosan Timmermans. I.v.m. corona maatregelen vindt er geen officiële opening plaats. Wel zijn er Interessante openingsaanbiedingen.

Rosan Timmermans
Rosan Timmermans studeerde marketing en communicatie en hoopte via haar stageplek een baan te vinden voor de toekomst. Corona maakte die kantoorbaan echter onmogelijk. Rosan werd gedwongen na te denken over een andere toekomst. Ze houdt van mode vooral gericht op kleding, heeft interesse in stoffen, communiceert graag en vindt contact met mensen belangrijk. Vader Jan is al ruim dertig jaar actief in de verkoop van kledingstoffen, een expert op dat gebied. Ingrediënten die Rosan er toe doen besluiten na te denken over het openen van een stoffenzaak. Als vader Jan verneemt dat het pand van Foto v.d. Worp & Mocha-Mentha te huur komt wordt het toekomstplan van Rosan serieus. Het huurcontract wordt getekend en Rosan begint enthousiast haar nieuwe toekomst vorm te geven. Rosan: “Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging.” Terwijl ze dit zegt straalt het enthousiasme uit haar ogen.

Wensen vervullen
“Kan ik ook stof bij jou kopen?”, is een vraag die Jan Timmermans dikwijls gesteld werd door particulieren. Jan: “Ik hoef nu geen “nee” meer te zeggen.” Rosan zal in haar stoffenboetiek de jarenlange wens van velen gaan vervullen. Ze gaat een uitgebreid assortiment stoffen verkopen tegen aantrekkelijke prijzen. En mocht iemand meerdere meters wensen van een bepaalde stof kan Rosan dit realiseren.

Standaardstoffen aantrekkelijk geprijsd
Vol trots toont Rosan een keur aan standaardstoffen, waarvan de prijzen aantrekkelijk zijn.

In de schappen liggen o.a. wafelkatoen, badstoffen, polyester viscose, originele travelstof en bedrukte katoenstoffen.

Dit is slechts een kleine opsomming van soorten, de werkelijke voorraad is vele malen groter.

Rosan: “De keuze is groot qua printen en kleuren, wafelkatoen heb ik bijvoorbeeld in meer dan tien kleuren.” Gunthermann stoffen en interessante confectiestoffen zorgen voor een nog vollediger aanbod. Ook is er een aanbod stoffen in de vorm van coupons.

Gordijnstoffen

Gordijnstoffen kunnen van stalen uitgekozen worden. Rosan regelt de bestelling.

Rosan: “Er kan één meter besteld worden maar ook vele meters meer is mogelijk”.

Uitgangspunt

Rosan:” De focus van mijn Stoffenboetiek ligt op de verkoop van stoffen en in het begin niet op kleinvak.”

In de winkel ligt de voorraad gesorteerd en overzichtelijk uitgestald op schappen. In het midden kunnen de stoffen op een ruime kniptafel bekeken worden. Rechtsachter in de winkel bevinden zich vele kinderstoffen wederom, overzichtelijk gesorteerd. Coupons zijn op verschillende plaatsen in de winkel te vinden. Uiteraard ontbreken ook de spiegels niet. “Kijken of het staat”, is belangrijk.

Rosan: ”Qua fournituren verkoop ik in eerste instantie alleen garens. Het assortiment bedraagt ruim 250 kleuren. Mogelijk worden er in de toekomst meer fournituren verkocht. Ik zal waar mogelijk inspelen op de vraag.”

RT Stoffenboetiek

Stoffen zijn er in duizenden kleuren en soorten. Veel te veel voor de grootte van RT Stoffenboetiek.

Rosan is zich daar goed van bewust.

Vol enthousiasme en glimlachend zegt Rosan: “Na ruim 35 jaar heeft Twello weer een stoffenzaak.

Ik kijk er enorm naar uit om mensen te mogen ontvangen in mijn eigen winkel, RT Stoffenboetiek.

Openingstijden:

Maandag: 13.00 – 17.00 uur

Zaterdag: 10.00 – 16.00 uur

Overige dagen: 10.00 – 17.00 uur

Op afspraak ’s avonds geopend voor groepen.

Informatie: www.rtstoffenboetiek.nl

Facebook en Instagram onder @rtstoffenboetiek

woensdag 19 augustus

Deel dit bericht