Nieuwe praktijknaam en dienstverlening SOCIAN

Regio- Na decennia van dienstverlening in arbeidsmediation, confictcoaching en als vertrouwenspersoon, onder de naam JAN introduceert Jan Werkhoven met trots zijn nieuwe praktijknaam: SOCIAN.

De naam SOCIAN staat voor mijn zelfstandige praktijk, mijn sociaal gevormde persoonlijkheid en wezen, of zoals anderen ook wel zeggen: “Zo is Jan”.

Als arbeidsmediator biedt Jan Werkhoven begeleiding om conflicten om te buigen naar constructieve samengedragen oplossingen, terwijl hij als vertrouwenspersoon slachtoffers van ongewenst gedrag vertrouwelijk bijstaat.

Nieuw: Jan Werkhoven biedt persoonlijke, (of groepen), begeleiding aan bij rouw en verlies, speciaal voor MKB-bedrijven, instellingen en organisaties in de regio Stedendriehoek.

Het ervaren van verlies en verdriet is een onvermijdelijk onderdeel van het leven. Of het nu gaat om het verlies van een dierbare, het einde van een relatie, het verlies van een baan of een andere vorm van verlies, het kan een diepgaande impact hebben op ons emotionele welzijn. In dergelijke tijden is de steun van anderen van onschatbare waarde. Soms is professionele hulp nodig om met intens verdriet om te gaan. Het helpen bij verlies en verdriet vereist begrip, empathie en medeleven. Door actief te luisteren en nog eens te luisteren, praktische hulp te bieden, empathie te tonen, het aanmoedigen van professionele hulp en het bieden van blijvende steun, kan een belangrijke rol spelen in het proces van heling en herstel voor degenen die rouwen. Het is belangrijk om te realiseren dat het bieden van professionele steun bij verlies en verdriet een krachtige en betekenisvolle daad van medemenselijkheid is.

SOCIAN: waar sociaal en persoonlijkheid samenkomen

Voor meer informatie zie socian.nl of mail naar jan@j-a-n.nl

Foto: Karin Keesmaat

woensdag 28 februari 2024

Deel dit bericht