Nieuwjaarsdiner Wilp-Achterhoek

WILP-

Ons Nieuwjaarsdiner zit er alweer op. Met dank aan Jumbo Binnendijk die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt. Afgelopen woensdag 15 januari hield Wilp-Achterhoek wederom het nieuwjaarsdiner met veel succes. Met veel vrijwilligers hebben we samen gekookt en gebakken voor onze dorpsgenoten. Dit alles vond plaats bij Kookstudio Den Hoek.

Nadat een ieder het welkomstdrankje had genuttigd en elkaar het beste voor 2020 te hebben toegewenst, zocht een ieder zijn plekkie op. Het diner bestond uit drie gangen. Op het menu stond als voorgerecht een groenten- of champignonsoep. Het hoofdgerecht bestond uit kip met mascarpone, verschillende soorten warme- en koude gerechten. En als dessert een warme appelbol met vanille-ijs.
Bij het welkom woordje werd al verteld dat er nog een verrassing kwam. Wij hadden de eer dat “De Olde Deerns” kwamen op treden. Zij zongen en voerden een paar mooie schetsjes op waar het publiek actief aan mee kon doen. Ter afsluiting was er koffie of thee. En zoals altijd komt aan alles een eind en dus ook aan deze hele gezellige middag.
Wij kijken terug op een mooi samenzijn en hopen dit in de toekomst nog vaak te mogen doen met elkaar. Aan het enthousiasme van zowel de vrijwilligers als de gasten zal dit niet liggen. We kunnen terugkijken op een hele gezellige middag. Dank aan de sponsoren die dit ook voor de kern Wilp-Achterhoek mogelijk hebben gemaakt.

woensdag 22 januari

Deel dit bericht