Nieuwjaarsreceptie SV Twello

Twello- Zondag 8 januari vond in het clubgebouw aan de Zuiderlaan weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van SV Twello voor alle leden plaats. Voorafgaand is er altijd de huldiging voor alle jubilarissen die een bepaald aantal jaren lid zijn van de club. Ook dit jaar was dit weer een groot aantal.

Het merendeel was ook aanwezig om een speldje vergezeld van een bloemetje in ontvangst te nemen. Nadat voorzitter Hans Bieze iedereen welkom had geheten, mocht hij beginnen met de lange rij van jubilarissen in het zonnetje te zetten. Han Roelofs is 70 jaar lid en maakt zich nog steeds verdienstelijk bij de groenploeg. Ook Truus Penterman, voormalig handbalster en bestuurslid, is al 70 jaar lid. Jan Beersen, Robbie Eekhuis, Hans Schreurs, Evert Jan van Middendorp, Cornelis en Johan Elskamp zijn 60 jaar lid en voor het merendeel nog steeds op allerlei fronten actief binnen SV Twello. Ans Stevens, druk binnen de afdeling gymnastiek en Henk Lankhorst, medeorganisator van de kaartavonden, zijn 50 jaar lid. Remco Top, Hans Setz, Erik van ’t Zand, Robin Reins en Froukje Jansen haalden de 40 jaar en tenslotte was er nog een groot aantal leden dat gehuldigd werd voor hun 25- en 15-jarig lidmaatschap.

Na dit officiële gedeelte kon de nieuwjaarsreceptie van start gaan. In een goed gevulde kantine wenste de voorzitter iedereen een gezond en sportief 2023. Hij gaf ook aan dat de vereniging er weliswaar goed voor staat, maar dat de hoogoplopende energiekosten de komende maanden wel een belangrijk aandachtspunt worden. Daarna bleef iedereen nog een paar gezellige uren bij elkaar om op die manier het jaar op een goede manier in te luiden.

woensdag 18 januari 2023

Deel dit bericht