Nieuws uit Klarenbeek

Klarenbeek- Heel Klarenbeek zat het 3e weekend van augustus thuis... een weekend wat normaal gesproken bomvol gevuld is met feestelijke activiteiten van Oranje Vereniging Klarenbeek.

Gelukkig hoefden de Klarenbekers niet te treuren. De Ovk bracht het feestje gewoon op de stoep! Veel vrienden, buren en families hadden alsnog thuis een feestje gepland. Via social media konden zij opgeven waar zij bij elkaar kwamen in de hoop dat onze ‘‘Huisdj’s’’ Buurman en Buurman even langs kwamen…

En dat ging niet onopgemerkt! Grote boxen vrolijke muziek werden op een aanhanger gestapeld samen met onze vrolijke vrienden van Buurman en Buurman. Gewapend met grote confettikanonnen en sneeuwspuiters zorgden zij alsnog voor één groot feest op meerdere plekken in heel Klarenbeek. De zomerhit ‘‘Ik ga zwemmen, in Bacardi Lemon’’ was in heine en verre goed te horen. We hopen natuurlijk dat we op 19,20,21 augustus 2022 (tijdens ons 90 jarig bestaan) weer kunnen hossen in de tent, maar dit was een heel goed alternatief! Speciale dank gaat uit naar Carool Installatiebedrijf en LK Elektra voor het mede mogelijk maken van deze speciale tour.

woensdag 1 september 2021

Deel dit bericht