Nieuws vervolg werkzaamheden herinrichting Rijksstraatweg

Voorst- De aanleg van riolering fase 5 start conform de planning op 8 juli. Dit is vanaf de kruising Tuinstraat tot de kruising Enkweg. Voetgangers en fietsers kunnen langs het werk. Voor auto’s die naar de Coöp moeten, wordt een omleiding via de Hoflaan ingesteld. De parkeerplaats bij de COOP wordt tijdelijk vanaf de Hoflaan bereikbaar gemaakt.

Voortgang fase 4
Voor de start van de bouwvakvakantie (25 juli 2019), wordt de wegverharding tot en met de eerste inrit van de Coöp aangelegd en weer opengesteld voor al het verkeer. Concreet zijn dan de Kerkstraat, Tuinstraat en de Coöp weer bereikbaar vanaf de Rijksstraatweg. De straatmakers gaan in de eerste week van de bouwvak door met hun werkzaamheden om de verhardingen voor de supermarkt zo ver mogelijk klaar te maken.

Supermarkt Coöp is - met de auto - vanaf maandag 8 juli tot en met woensdag 24 juli bereikbaar via de Hoflaan. Hierna kan men de supermarkt weer vanaf de Rijksstraatweg bereiken. Dit via de inrit tegenover de Tuinstraat.

In de bouwvak zal de Rijksstraatweg tijdelijk weer worden opengesteld voor het verkeer. Vanaf de Schoolstraat tot de inrit naar de supermarkt zal dit wel via de puinbaan zijn. Ook in de bouwvak is de omgevingsmanager voor u bereikbaar.

Inloopspreekuur
Elke woensdagmiddag van 13.00-14.00 uur in de werkruimte van NTP, Oude Coöp zijingang Schoolstraat. Omgevingsmanager Henk Bos: 06-17676627. Aanmelden nieuwsbrief: h.bos@ntp.nl

woensdag 10 juli

Deel dit bericht