Nu ook acupunctuur in Twello!

Twello- Aan de Torenbosch 8 in Twello is Yolien Hagen gestart met haar Artsenpraktijk voor Acupunctuur. Acupunctuur is een onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarbij het basisidee is dat alles moet blijven stromen in het lichaam. Zodra er door invloeden van binnen- of buitenaf iets niet meer goed kan bewegen geeft dat klachten. Of dat nu bloed, lymfe, slijm, andere lichaamsvloeistoffen zijn of zelfs ‘gewoon’ energie.

Door middel van hele dunne acupunctuurnaaldjes te prikken op verschillende plekken van het lichaam, meestal op de armen, benen en soms het hoofd, zorgt Yolien dat de boel weer in beweging wordt gezet. “Tijdens mijn opleiding heb ik al veel vrienden en familieleden als proefpersoon mogen gebruiken en allen zijn warm gelopen voor deze manier van behandelen”, zegt Yolien vol enthousiasme. Yolien behandeld onder andere klachten zoals chronische en acute pijn, hooikoorts, menstruatieklachten, darmproblemen, benauwdheid, maar ook onrust in het hoofd, slaapproblemen en bijvoorbeeld faalangst.

Nadat Yolien ruim 10 jaar als arts in de reguliere geneeskunde heeft gewerkt was ze door omstandigheden gedwongen om haar baan anders in te richten. Om de hele mens te kunnen blijven behandelen is ze toen gestart met een opleiding Klassieke Acupunctuur. Na de opleiding en meerdere bijscholingen is ze nu gestart met haar eigen praktijk. In de praktijk wordt er nuchter en duidelijk naar uw klachten geluisterd en kijkt Yolien wat hieraan gedaan kan worden door middel van acupunctuur. Meer weten? Kijk dan op www.acupunctuurtwello.nl.

woensdag 29 juni 2022

Deel dit bericht