Hoe kom je van je ‘oude’ spullen af? Brengdagen rommelmarkt Terwolde

Terwolde- Nog vol adrenaline van het succes van vorig jaar is de rommelmarktcommissie van de protestantse gemeente Terwolde-de Vecht weer begonnen met de organisatie voor komend jaar. Waar de één rommel in ziet, ziet de ander een ware schat in. Dus voordat dé dag op 18 mei aanbreekt moet er eerst nog veel ‘rommel’ en schatten worden ingezameld.

Staat de grote schoonmaak binnenkort op de agenda of moeten die kasten nu echt een keer opgeruimd worden? Breng je overbodige spullen op de brengdagen voor de rommelmarkt Terwolde.

Brocante, glaswerk, technische apparaten, verlichting, speelgoed, kleding, serviesgoed, kleine meubels, huisraad, boeken, dan is dit de kans om van overbodige spullen af te komen. De opbrengst van de rommelmarkt wordt gebruikt om het kerkgebouw van de protestantse gemeente Terwolde – De Vecht toekomstbestendig en breder inzetbaar te maken voor de dorpsgemeenschap.

De spullen kunnen op de zaterdagen 13, 20 april en 4, 11 mei worden gebracht van 10:00u tot 13:00u bij de kerk, Molenweg 2 Terwolde.

Vrijwilligers gezocht
Vind je het leuk om op één van de brengdagen te helpen en/of tijdens de rommelmarkt op 18 mei? De commissie is nog op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Je kunt je opgeven via rommelmarkt@pknterwolde-devecht.nl of bel 06-51439551.

woensdag 20 maart 2024

Deel dit bericht