Ontbijthotel De Slaapfabriek en & Ribhouse Voorst slaan de handen ineen

TEUGE- Vanaf dinsdag 10 november is het niet alleen mogelijk om corona-proof te overnachten in een van de prachtige themakamers van De Slaapfabriek, maar ook te dineren en te genieten van een heuse theaterbeleving! De ondernemers Marjan & Peter van Ribhouse Texas Voorst en Marjo & Arvid van De Slaap- en Vergaderfabriek besloten de handen ineen te slaan en bieden een wel heel bijzonder all-in arrangement aan van 10 november tot 27 december 2020.

‘Wij zijn ontzettend enthousiast om onze gasten een exclusief all-in arrangement aan te bieden!’ Aldus Marjo Prigge, mede-eigenaar van de Slaapfabriek. ‘De huidige maatregelen vragen van iedereen veel aanpassingen. Maar het is niet anders, schouders eronder en door! Het geeft ons in ieder geval genoeg inspiratie voor het ontwikkelen van nieuwe activiteiten’.

Wat houdt dit arrangement precies in? Een heerlijk diner*, bereid door de koks van Ribhouse Texas Voorst, gecombineerd met een theaterprogramma, aangeboden door Thuistheater. Met als klap op de vuurpijl een overnachting in onze bijzondere themakamers. Deze kamers zijn overigens net voorzien van gloednieuwe bedden. Alles tot in de puntjes verzorgt, zodat het een onvergetelijke ervaring wordt!

Interesse in dit geweldige all-in arrangement? Reserveren kan via info@deslaapfabriek.nl.

*Gezien de omstandigheden is het helaas niet mogelijk om met alle dieetwensen rekening te houden.

woensdag 18 november

Deel dit bericht