Ontbijtjes voor de mantelzorgers

Twello- Al weer voor het 5e jaar deelt Stichting Tamara mantelzorgontbijtjes uit aan diverse mantelzorgers in de Gemeente Voorst. Zij konden zichzelf opgeven via Mens en Welzijn of door naasten, buren of familie.

In samenwerking met de dorpscontactpersonen uit de Gemeente Voorst, Mens en Welzijn en diverse vrijwilligers konden er in totaal 235 ontbijtjes bezorgd bij mensen die het zo ontzettend verdienen. Zij staan dagelijks klaar voor hun partner, kind, vader/moeder, buren of andere naasten. Voor hen is het zo vanzelfsprekend om voor diegene te zorgen, maar wat zeker niet altijd gemakkelijk is.

Daarom willen wij deze mantelzorgers even in het zonnetje zetten. Gewoon omdat ze het zo verdienen. Voor dag en dauw stonden de eigenaren van de lokale bakker uit Twello al naast hun bed om verse broodjes voor 235 mantelzorgers te bakken. Verse croissantjes, belegde bolletjes en zelf een eitje mocht natuurlijk niet ontbreken. Om 8.30 uur konden alle dorpscontactpersonen hun bestellingen in de winkel ophalen. Daar werden door vrijwilligers van Stichting Tamara dozen met ontbijtjes per dorp gesorteerd, zodat ze deze zo mee konden nemen. En wat werd het weer gewaardeerd door de mantelzorgers, het geeft ons als vrijwilligers altijd weer een goed gevoel. Wij danken Bakker Bart dat zij dit wilde verzorgen en voor ons op zondag de deuren hebben geopend en Bouwbedrijf T. Groters uit Terwolde voor het genereuze aanbod om alle mantelzorgontbijtjes voor dit jaar te sponsoren.

woensdag 11 november

Deel dit bericht