Ontdek de Voorster muziekverenigingen!

Gemeente Voorst- Muziek is voor iedereen. Geniet jij er ook zo van als je nieuwe muziek hoort? Of maak je zelf muziek? De Koepel, sport, welzijn en cultuur organiseert in mei 2020 vanuit haar afdeling cultuur samen met alle muziekverenigingen in de gemeente een groot muziekfestijn om iedereen kennis te laten maken met de kwaliteiten van de muziekverenigingen.

Wie doen er mee?
Nou, iederéén doet mee! Crescendo Wilp, Muziek vereniging Klarenbeek, Cadenza Twello, Excelsior Twello, Fanfare Korps Voorst en Ons Genoegen Terwolde nemen jou graag mee op een muzikale reis. Alle verenigingen laten horen waar ze goed in zijn, maar natuurlijk werken ze ook samen. En dat levert bijzondere optredens op.

Wat gaat er gebeuren?
We organiseren samen een groot festival voor het hele gezin. Iedereen kan genieten van de verschillende soorten muziek die alle verenigingen maken. De verenigingen hopen natuurlijk op enthousiast publiek en hopelijk zelfs nieuwe leden. Maar we vinden het vooral heel leuk om te laten zien wat we allemaal kunnen en een muzikale ontmoetingsplek te organiseren.

Ik wil meer weten!
Half mei gaat het allemaal gebeuren in Jachtlust in Twello, we kunnen je alvast vertellen dat het verrassend wordt. Muzikanten gaan uitdagingen bij andere verenigingen aan, mensen uit het publiek krijgen de kans om mee te doen en bovenal wordt het een heerlijk dagje uit voor iedereen die weet wat muziek kan doen. Laat je ontroeren, verrassen, opvrolijken, tot rust brengen of juist lekker opzwepen. Laat je zien op het Voorster Muziek Festijn.

woensdag 10 juli

Deel dit bericht
Advertentie
Meer Algemeen nieuws