Ontdek samen de schoonheid van cultuur tijdens (dag)uitjes voor ouderen!

Gemeente Voorst- Stichting Vier het Leven zoekt enthousiaste vrijwilligers voor het ondersteunen van dag- en zondagmiddagactiviteiten voor ouderen. Met culturele uitjes zoals theaterbezoeken, concerten en museumbezoeken biedt Stichting Vier het Leven ouderen de kans om weer nieuwe herinneringen te maken. Door het bieden van gezelschap, begeleiding en ondersteuning zorgen de vrijwilligers ervoor dat ouderen weer kunnen genieten van deze activiteiten.

“We zien een groeiende behoefte aan vrijwilligers die juist overdag en op zondagmiddag beschikbaar zijn om onze activiteiten te ondersteunen,” zegt Daphne Meerdink Veldboom, regiocoördinator bij Stichting Vier het Leven. “Onze vrijwilligers spelen een essentiële rol in het vervullen van onze missie om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan en sommige ouderen gaan liever niet meer ’s avonds laat op stap. We zoeken betrokken cultuurliefhebbers die geregeld overdag beschikbaar zijn en in het bezit zijn van een grote auto waar drie oudere passagiers en twee rollators in passen.”

Geïnteresseerd om een glimlach op het gezicht van ouderen in de gemeente Voorst te toveren en deel uit te maken van ons team? Kijk op www.4hetleven.nl voor meer informatie of vul gelijk het aanmeldformulier in via: bit.ly/aanmeldingVHL en help mee waardevolle momenten te creëren.

woensdag 17 april 2024

Deel dit bericht