Op weg door Voorst

Voorst- Vorige week werd aan voorzitter Henk Wijtenhorst van de Ondernemers Vereniging Voorst het eerste exemplaar van de plattegrond van het dorp Voorst uitgereikt. In samenwerking met Voorster Nieuws stelde de vereniging een vouwfolder samen, die door Henk Traanman van Voorster Nieuws, na het aanbieden van het eerste exemplaar, bij alle adverteerders werd bezorgd. De aanleiding voor de folder op zakformaat is te benadrukken dat ook tijdens de wegwerkzaamheden, die lange tijd in beslag nemen, de bereikbaarheid van alle leden van de OVV goed is en dat de ondernemers juist nu klaar staan voor hun klanten.

Bovendien staat in Voorster Nieuws maandelijks een speciale ‘Voorst’-pagina waarbij telkens een ondernemer uitgelicht wordt.

De jonge ondernemersvereniging kent nu ruim 40 leden, die zich ook op promotionele activiteiten gaan storten. Ze leggen bijvoorbeeld samen bedrijfsbezoeken af bij de leden om de eenheid te bevorderen om zo samen activiteiten op te zetten. Onlangs organiseerde de vereniging nog een goed bezochte avond over digitale veiligheid.

woensdag 17 april

Deel dit bericht